Polaganje keramike

O nas

Naša zgodba

Sem samostojni podjetnik, izkušnje pri polaganju keramike, mozaika, kamenja in adaptacij objektov pa sem nabirali skozi vse življenje, takorekoč skozi tri generacije.

Od mojega starega očeta Toneta, ki je bil izjemen zidarski mojster ter mojega očeta Slavkota, mojstra obrtnika že vse svoje življenje, sem se imel priložnost naučiti vseh mojstrskih del, natančnega dela in poštenega odnosa do stranke. Leta 2001 sem pričel samostojno podjetniško pot kot Gradbeništvo Jenko, Tomaž Jenko s.p..

V času pred samostojno potjo in v letih svoje obrti sem se specializiral za zahtevno polaganje vrhunske keramike tudi do dimenzije 300 x 100 cm, ter izjemne trdote (granitoporcelan). Naravnega in umetnega dekorativnega kamenja za zunanjo in notranjo uporabo. Steklenega, kamnitega in keramičnega mozaika.

V sodelovanju z vrhunskimi arhitekti in saloni keramike pa stranki nudim izvedbo del od ideje in načrta vse do končne realizacije. Poskrbim za vse potrebne keramičarske storitve pri adaptaciji ali novogradnji strankam, ki jim je kvaliteta na prvem mestu.

Podatki podjetja